thuis-pgb.nl - online pgb administratie
Home  |  Contact  |  Inloggen  
pgb administratie

Achtergrond www.thuis-pgb.nl

Het programma is opgezet door de eigenaar van webdesign bureau thuis webservices uit Hasselt.

Achtergrond aanbieder
www.thuis-pgb.nl is door thuis webservices uit Hasselt gemaakt. De oprichter heeft zelf twee kinderen met een persoonsgebonden budget. Een goede administratie bleek noodzakelijk bij het doen van de verantwoording van het pgb.

De zoektocht naar een goed werkend programma op internet waarmee op een eenvoudige manier de pgb verantwoording kon worden gedaan werd gestart. Verschillende pakketten zijn getest. Maar alle programma's misten wel wat. Als het nu gaat om functionaliteit of om gebruiksgemak. Er was altijd wel iets dat niet goed was. En omdat ook het oog wat wil, vielen verschillende programma's af.
Opzet programma
Omdat er geen programma gevonden werd waar je direct goed mee kon werken, is besloten om zelf een programma te maken. Door jarenlange ervaring als webontwikkelaar Ún de ervaring met het pgb kon www.thuis-pgb.nl opgezet worden. Uitgangspunt hierbij is dat het programma veel mensen moet helpen in het makkelijk beheren van het pgb. Ook moeten alle zorgfuncties binnen het programma ingevoerd kunnen worden. Dus ook vervoer. Daarnaast is het de bedoeling dat de gebruiker op intu´tie al doet wat deze moet doen. De knoppen (navigatie) moeten duidelijk zijn Ún je moet geholpen worden bij het invullen van invulvelden binnen het programma.
Kosten abonnement
Het programma heeft een vaste lage abonnementsprijs van € 9,50 per maand. In verhouding met wat u er voor krijgt is dit erg goedkoop. Dit is bewust gedaan om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen bij de administratie van het pgb. Want, u hoeft niet een duur administratiekantoor in te huren om het pgb te beheren. Dat kunt u met dit programma 24 uur per dag, zeven dagen per week, zelf vanuit huis doen.