thuis-pgb.nl - online pgb administratie
Home  |  Contact  |  Inloggen  
pgb administratie

Contact en veel gestelde vragen

We krijgen veel reakties en vragen. Om u nog beter te kunnen helpen hebben we ze hieronder geplaatst.

Wat is www.thuis-pgb.nl
www.thuis-pgb.nl is een website waarmee u zelf uw pgb kunt beheren. Het is een eenvoudig en veilig programma. Bekijk de rondleiding voor een indruk.

Wat kost www.thuis-pgb.nl
Het programma kost 5,00 euro per maand. Dit is een vast en laag tarief omdat wij vinden dat iedereen het programma moet kunnen gebruiken. U kunt het programma 30 dagen gratis gebuiken! Registreer u voor een proefperiode!

Dus als ik binnen 30 dagen opzeg, dan hoef ik niks te betalen?
Inderdaad. Probeer www.thuis-pgb.nl en als u binnen 30 dagen besluit geen abonnent af te willen sluiten, hoef u niks te betalen. Na de 30 dagen gratis proberen, krijgt u de vraag of u het programma wilt blijven gebruiken. Dan pas wordt het abonnement gestart en betaalt u het maandelijkse abonnementsgeld. U kunt ook al in de proefperiode een abonnement afsluiten. Dan gaat het abonnement direct in. Na het verlopen van een proefperiode kunt u tot 60 dagen na afloop alsnog besluiten een abonnement te nemen.

Voor hoe lang sluit ik een abonnement af?
Een abonnement sluit u af voor 12 maanden. Na deze 12 maanden wordt het abonnement automatisch verlengd. De eerste 12 maanden kunt u niet opzeggen. U betaalt per jaar. Besluit u om het abonnement in de loop van dat jaar te stoppen, dan krijgt u het geld van de overgebleven maanden teruggestort op uw rekening.

Hoe veilig is het om online de pgb administratie te doen?
U werkt bij ons binnen een beveiligde internet omgeving. Alleen u heeft toegang tot uw gegevens. Wij gebruiken alleen gegevens voor onze eigen administratie. Bijvoorbeeld om u een mail of factuur toe te sturen. Uw gegevens worden niet verstrekt aan andere partijen. Ook maken wij met regelmaat een backup van de gegevens, zodat deze niet verloren gaan.

Moet ik een programma installeren?
Alles draait online op de website. U hoeft dus geen programma te installeren en als uw computer ermee ophoudt staan alle gegevens gewoon op onze server.

Ik ben op zoek naar het zorgkantoor
Wij zijn niet het zorgkantoor. De contactinformatie van de zorgkantoren is te vinden op www.zorgkantoor.nl.

Heeft u een andere vraag?
Heeft u een andere vraag, mail deze dan naar info@thuis-pgb.nl. Wij zullen proberen uw vraag, tijdens werkdagen, binnen 24 uur te beantwoorden!
Contactgegevens
Voor contact over het programma kunt u contact opnemen met:

thuis webservices
Het Woltmansland 10
8061AV Hasselt
T: 038-3379839
E: info@thuis-pgb.nl
I: www.thuiswebdesign.nl