thuis-pgb.nl - online pgb administratie
Home  |  Contact  |  Inloggen  
pgb administratie

Abonnement

U kunt het programma, per account een maand lang uitproberen. Tijdens de proefperiode is het niet mogelijk om verantwoordingsformulieren en urenbriefjes te downloaden. De overige functionaliteit is wel beschikbaar zodat u
een goede indruk krijgt van de mogelijkheden van het programma.

Een vaste prijs
www.thuis-pgb.nl kent slechts één abonnement; het standaard abonnement. Voor dit abonnement betaald u een bedrag van € 5,00 per maand/per pgb-houder.

Een abonnement wordt per jaar vooruit betaald.
Twee weken voor afloop van de abonnementsperiode wordt er een mail verstuurd waarmee het abonnement verlengd kan worden.

Voor meer informatie over betalingsvoorwaarden kunt u de algemene voorwaarden lezen.
Proefperiode
U kunt www.thuis-pgb.nl 30 dagen gratis proberen. Binnen deze 30 dagen krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van het programma. U zult merken dat het werken met dit pgb administratie programma u een hoop tijd en frustratie scheelt!
 

Moet u een abonnement zelf betalen?
De kosten voor dit pgb administratie programma kunnen betaald worden uit het verantwoordings-vrij bedrag dat een pgb-houder standaard krijgt. Krijgt een pgb-houder een indicatie tot 25.000 euro per jaar, dan is dit een maximaal bedrag van 250 euro per jaar. De werkelijke hoogte wordt berekend aan de hand van de periode dat een pgb toegewezen wordt. Ontvangt u meer dan 25.000 euro dan krijgt u 1,5% van dat bedrag als verantwoordingsvrij bedrag met een maximum van 1.250 euro.